Programarea online este in curs de testare!

 1             Accesul reprezentantilor mass-mediei  se face numai pe baza legitimatiei de acreditare si a documentului de identitate, precum si cu acordul managerului spitalului.

2             Reprezentantii  mass-mediei pot filma in spitale numai in spatiile pentru care managerul si-a exprimat acordul in mod explicit, iar intervievarea pacientilor sau filmarea acestora se face numai in conditiile legii.

3             Managerul de spital desemneaza un purtator de cuvant al insitutiei , care ii insoteste pe reprezentantii mass-mediei, pe durata prezentei  acestora in incinta spitalului.

4             Accesul persoanelor care au asupra lor aparate de filmat , de fotografiat sau de inregistrat se face numai cu aprobarea managerului spitaluilui.

5             Este interzis accesul in spital al persoanelor care au asupra lor armament ,munitii,substante toxice,stupefiante,explozive ori alte instrumente care pune in pericol viata,integritatea corporala sau sanatatea personalului propriu si a pacientilor ori patrimoniul unitatii.

6             Fac exceptie de la prevederile punctului anterior persoanele care se afla in timpul executarii misiunilor de interventie ,protectie a demnitatilor romani sau straini ori a personalitatilor sau care asigura paza persoanelo